Uit onze agenda:

Heeren koken voor Heeren met hele Lamsruggen

maandag 28 april 2014, 19:00 uur
Vanmiddag kunnen 8 Heeren onder de bezielende leiding van de bekende kok Leon Mazairac een driegangen menu gaan bereiden.
Wil je mee koken vermeld dit dan bij je inschrijving.
De Heeren die koken voor Heeren dienen zich om 15:00 uur te vervoegen in de keuken van de Societeit en krijgen dan instructie en begeleiding van Leon.
De niet kokende Heeren zijn vanaf 17:30 uur welkom voor de borrel.
Uiteindelijk wordt dan om 19:00 uur de amuse geserveerd en volgen er vervolgens 3 gerechten.
De Heeren die koken ontbenen hele lamsruggen en op de binnenplaats komt een big green egg BBQ te staan.

Prijs voor het menu is (zowel voor kokers als niet-kokers) Euro 35,-- p.p.
Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het budget van de Activiteiten Commissie.

Chefkok Leon Mazairac is een autoriteit op het gebied van goed en lekker eten. Hij runt twee kookscholen waar hij verschillende workshops verzorgt en hij is eigenaar van Restaurant podium in Utrecht. www.culinairpodium.nl
Leon heeft gestudeerd aan de gerenomeerde Hotelschool Ter Duinen in Koksijde, Belgie. Na zijn opleiding heeft hij bij meerdere restaurants in Parijs gewerkt, waaronder het 3-sterren Restaurant Le Pre Catalan en het 3 sterren Restaurant Alain Ducasse. Daarnaast is Leon bekend uit de media onderandere als tv-kok van LINKK, BNN Today en presenteert hij Eet Smakelijk, het kookprogramma dat laat zien waar ons eten vandaan komt.

De Heeren die zich hebben aangemeld om te koken zijn:
(in volgorde van aanmelding)
*****
Ruud Kikkert
Jan Abercrombie
Arie Korteweg
Dick van Zoelen
Eduard Stomp
Bart Vermeulen
*****