Uit onze agenda:

MariaBorrel

vrijdag 10 mei 2024, 17:00 uur
De MariaBorrel: Een maandelijkse ontmoetingsplaats voor ondernemend Utrecht en omstreken

Welkom bij de MariaBorrel, een maandelijks hoogtepunt voor ondernemers uit Utrecht en omgeving! Sinds haar bescheiden start in november 2011 heeft de (toen nog) Maria Business Borrel een uitstekende reputatie opgebouwd als dé ontmoetingsplek voor de regionale gemeenschap van bedrijfsleven en overheid. Hoewel de pandemie tijdelijk roet in het eten gooide, zijn we enthousiast om deze serie bijeenkomsten opnieuw te lanceren, nu samen met de nieuwe partners in ons gebouw.

Ook bij deze borrel staat weer een inhoudelijke bijeenkomst op het programma: het gebruik van AI in je dagelijkse praktijk. Hoewel ChatGPT veel kan, is het cruciaal om de juiste vragen te stellen. Van 15:30 tot 17:00 uur zal Jeroen Sparla, een AI-gebruiker vanaf het begin, tips delen over hoe je AI effectief kunt inzetten in jouw organisatie. Mis deze unieke kans niet en schrijf je snel in. Het aantal beschikbare plaatsen voor deze workshop is beperkt.
Naast ontmoeten en ontspanning bieden we dus ook waardevolle inhoud.

De borrel begint om 17:00 uur in de Sociëteitsruimte van de Vereeniging, waar ondernemende mannen en vrouwen uit diverse sectoren van het bedrijfsleven, de overheid, de wetenschap en de cultuur samenkomen. Wil je je avond nog specialer maken? Reserveer dan tijdig een tafel voor een voortreffelijk diner in Grand Bar & Brasserie Marie via de website grandbarmarie.nl.

Maak deel uit van de dynamiek van ondernemend Utrecht!

Organisatie: Sociëteit "De Vereeniging" in samenwerking met De Stadstuin en Grand Bar & Brasserie Marie.
Locatie: Congresgebouw De Vereeniging, Koning Willem III zaal, Mariaplaats 14, Utrecht (op loopafstand van Utrecht CS).

Belangstellenden die actief zijn in het bedrijfsleven, de overheid, de wetenschap of de cultuur, kunnen tot 8 mei hun deelname reserveren via deze link.

Na inschrijving ontvang je bijtijds de bevestiging en verdere details.